Directe Schuldeiser

Directe schuldeiser

Als directe schuldeiser sta je dagelijks voor de uitdaging om openstaande betalingen te innen, maar hoe doe je dit op een menselijke en eerlijke manier?

Door het behalen van het Keurmerk SVI toon je aan dat je organisatie zich inzet voor sociaal verantwoord incasseren. Je houdt rekening met de belangen en behoeften van debiteurklanten, zelfs als zij te maken hebben met een laag inkomen of moeilijke financiële omstandigheden.

Het behalen van het Keurmerk SVI levert je meerdere voordelen op: het versterkt je je reputatie als een ethische en maatschappelijk verantwoorde schuldeiser. Klanten en partners zullen jouw betrokkenheid bij verantwoord incasseren waarderen. Ook helpt het keurmerk je om juridische risico's en kosten te minimaliseren. Door te voldoen aan de richtlijnen van SVI en een duidelijk intern beleid voor sociaal verantwoord incasseren te implementeren, verminder je het risico op geschillen en klachten.

Maar het belangrijkste is dat je helpt om financiële problemen bij debiteurklanten te voorkomen. Door hen flexibele betaalmogelijkheden en ondersteuning te bieden, draag je bij aan hun financiële welzijn.

Ontdek hoe het Keurmerk SVI jouw organisatie kan versterken en start een nieuwe benadering van incasseren.
 
 

Hoe sociaal verantwoord incasseert jouw organisatie?

Laat je gegevens achter en ontdek vandaag nog hoe sociaal verantwoord jouw incassoproces is.

    What is 6 x 1 ?